• Wohnbereich Jochberg Oberhausenweg Referenzen Bernd Gruber

     

  • LIVING ROOM

  • DOME OF BERLIN

  • LIVING ROOM

  • LIVING ROOM

  • LIVING ROOM

  • KITCHEN

  • Detail Küche Jochberg Oberhausenweg Referenzen Bernd Gruber

    OFFICE

Kirchberg

A retreat for two

On a sunny slope in Kirchberg, a chalet interpreted in a modern way was created. The atmospheric ambience spreads over three floors on a total of 419 square meters. Natural materials like weathered wood and leather naturally connect with well-planned color specks in deep blue. A natural threefold division of the house, with wardrobe and utilities on the first floor, bedroom and luxurious wellness area on the second and

an elegant suite with open living space, dining area, sound-proof music room and panoramic terrace in the attic, perfectly caters to the needs and wishes of the residents. Respecting the local building development, a very personal retreat for two was created - an invitation to relax and take a breath.


FACTS

Project Duration

16 months


Scope of Services

Concept, execution, construction support, remodeling exterior facade


CREATIVE DIRECTOR PHILIPP HOFLEHNER

»For our drafts, our craftsmen need years of know-how and sensibility for sensual natural materials.«