• Essbereich Maistrasse München Referenzen

    LIVING ROOM

  • DINING ROOM | FIREPLACE

  • LIVING ROOM

  • LIVING ROOM | FIREPLACE

  • OFFICE

  • BATHROOM

Hollersbach Reitlehen | Schattberg

Chalet 2013

The chalet, first built in 2005, was completely refurbished by Bernd Gruber. The plan was to maximise the exposed location in the midst of the Hohe Tauern National Park, primarily by redesigning the spacious terrace with a view of the Pinzgau mountains.

In addition, the erstwhile garage was converted into a home office with a lounge area. In the living room the existing tiled stove was removed and replaced by an open, imposing fireplace, a creative reference to the elemental force of fire. 


FACTS

Project Duration

6 Months


Scope of Services

design, construction, building supervision


THE BUILDING OWNER

»The collaboration with Bernd and Ruth was a journey between the traditional and the modern – towards what I really wanted: a home, because beautiful things are better.«